Een goed beeld passend bij jouw verhaal creëert betrokkenheid bij klanten en trekt nieuwe klanten aan.

Daarnaast krijgt je onderneming een eigen identiteit en dat maakt alles uniek. 

Wij zorgen voor een fotoreeks met een sterk verhaal zodat het de juiste aandacht krijgt voor je website of social media.

Wij zorgen voor voldoende professionele en sfeervolle foto's om wekelijks een nieuwe boodschap te brengen.


Brandingfotografie ondernemers

        Foto's met hoge resolutie voor grote prints.

Foto's met hoge resolutie voor grote prints

HOE GAAN WE TE WERK

 

Na het invullen van het contactformulier nemen we contact op om samen de pre- productie te doorlopen. Het is belangrijk om te weten wat het doel is van de foto's zodat we gericht te werk kunnen gaan. Een goede voorbereiding is key. 

 

Op de dag van de shoot lopen we eerst alle details even door en gaan we vervolgens aan de slag. No stress, het mag plezant blijven.Afhankelijk van het type shoot mag je binnen de week alle afgewerkte beelden ontvangen in vooraf afgesproken formaten. Alles in gesorteerde mappen op maat voor socials, website en volle resolutie voor grote prints.

LAENEN MEDIA ALS CONTENT PARTNER

 

Stop met tijd te verliezen door te zoeken naar foto's en video's, teksten schrijven voor posts of facebook advertenties in elkaar te knutselen. 

 

Kies voor een langdurige samenwerking waar we maandelijks nieuwe content maken en thema's bespreken. We zoeken jouw online doelgroep en met een gerichte targeting brengen we de juiste boodschap naar buiten.

 

Creëren en evalueren, want maandelijks kijken we waar we moeten bijsturen voor een optimaal resultaat.

Interieurfotografie op maat
Interieurfotografie op maat
Interieurfotografie op maat